söndag 29 april 2012

Banankolapaj


Supermums!
Nelly gjorde den här idag.
En av ingredienserna är sötat, kondenserad mjölk som man kokar tre timmar i konservburken.
Jag ägnade en mycket lång stund på ICA Focus till att leta efter såna burkar och sen efter någon att fråga. Nu vet jag att burkarna finns mellan nudlarna och sojan. Kopplade inte alls att det skulle vara något kinesiskt?

300 g digestive
150 g smör
1 tsk kanel
1 brk dulce de leche (kokt sötad, kondencerad mjölk)
3 bananer
3 dl grädde
riven choklad

Mixa digestive och mixa i rumsvarmt smör och kanel.
Tryck ut i en form, 24 cm i diameter.
Rör runt lite i kolaburken och bred ut i formen.
Skiva bananer och lägg på.
Vispa grädde och klicka på.
Riv över choklad.
Klart att äta direkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar