söndag 22 oktober 2017

Vi har inrett ett mysigt hemmaspa

Vi har inget badrum på övervåningen längre då det för tillfället bara är ett tomt rum med råa bräder på väggarna . Men vi har kunnat inreda ett nytt mysigt badrum i källaren där det tidigare var en bastu. I dag passade jag på att ha en mysig stund där nere med hårfärgning och fotbad.
Fotbadet väntar. Här ser man också att vi har valt väggar av betong för en rå och futuristisk look.
En läcker detalj över dörröppningen där trasiga tegelstenar, betong och isolering varvas. Lägg också märke till den synliga balken i rost som bidrar till den industriella känslan. Här ser man också lampan i det yttre rummet som har en värmeslinga. Man kan alltså hålla sig varm och skön medan man smörjer in sig efter duschen.
Duschkabinen är upphöjd med hjälp av bräder för att få den lyxiga känslan av att inte stå i en pöl av iskallt vatten och smuts.
Det går kanske att ana att det finns en viss ironi i detta inlägg. Faktum är att egentligen tycker jag att det funkar precis lika bra att duscha här nere som det gjorde där uppe. Duschkabinen var inte fräschare då liksom. Särskilt värmelampan bidrar till känslan av bekvämlighet. Jag hoppas den håller för snart blir det ju kallt på riktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar