söndag 30 juni 2019

Legoland

Nästa dag (25/6) åkte vi till Legoland. De senaste gångerna har vi bott nära, så att vi kunde gå. Den här gången var det en bilfärd på trekvart. vi kom punktligt strax före öppnandet 10.00. Den här gången fick man gå igenom spärrarna och en bit in i parken och vänta där. Smart att låta folk klara av biljettfipplandet i lugn och ro utan köer. Vi gick som vanligt längst in i parken för att börja med Ice pilots, de programmerbara robotarmarna man kan bli runtsnurrad i. Jag och Markus var absolut först, så planen lyckades. Sen åkte vi en bergochdalbana i närheten två gånger i rad och sen roboten igen. Vi fortsatte åka fram till lunch, som vanligt på Saloonen i Legoredo. Även här låg vi lite före de flesta (strax före tolv) och slapp köerna. Det här var en varm dag, närmare 30 grader, och efter lunch kände vi att vi inte orkade med något som innebar gående, köande eller sittande i solen, så vi besökte akvariet. Där var det lugnt och svalt och fina fiskar att titta på. Höjdpunkten var när vi tittande in på fiskarna och legoubåten här samtidigt som "Das boot" spelades i bakgrunden.




Sen blev det bio (storyn var sådär, men 4D-effekter var att de sprayade oss med vatten och blåste på oss, så det var skönt i värmen), glass, miniland och shoppen innan vi gav upp och åkte hem vid fyratiden.


Hej då Legoland! Nu tror jag att det dröjer ett bra tag om vi ses igen.

På kvällen gick vi till en uteservering för en lättare middag. Det var inget höjdarställe, men det var mysigt att sitta på torget i den kontinentala värmen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar