måndag 15 april 2019

Vi har ett nytt badrum!

Ganska länge har vi fått duscha i källaren, men NU har vi ett nytt badrum!!! Och det är både funktionellt och snyggt. Jag har premiärduschat idag och det gick bra. Det känns lite svårt att fatta att det är vårt, för det känns så nytt och ovant än så länge.
Förut såg badrummet ut så här:
Gammal, ofräsch, men funktionell duschkabin med läckande duschmunstycke. Mest rosa kakel, men också lite grönt.

Toalett med sprucket topplock och knapp som fastnade ibland. Kran som inte gick med på att spola varmt vatten på grund av miljö(?)spärr. Trasigt badrumsskåp.

Sladdar ur väggen, trasig golvvärme, ingen ventilation.


Det var ganska mycket som behövde göras i badrummet. Innan alla nya lager såg det ut så här. Båda bilderna visar väggen där toaletten och handfatet nu står.


Nu ser det ut så här:
Väggen är inte böjd. Det är bara ett mystiskt perspektiv på fotot. Längst till vänster ser man våra personliga korgar. Man tar bara med sig korgen när man ska duscha eller fixa sig.


Tavlan på väggen är ett hemligt skåp:


Andra detaljer:

Mosaik, Hylla för toapapper i tvättställsbänken, retro toapappershållare, tjusig kakelbård, glittrande granitbänk, kran med vattenfall, granithylla i duschen.

2 kommentarer:

  1. Wow, vad snyggt!!! Underbart att det är klart!! Nu vill jag komma och hälsa på, så jag kan få se det "live". JÄTTEFINT!!!

    SvaraRadera
  2. Hahah! Gillar hur du framstället det gamla badrummet! Kul att det nya är klart tjoho

    SvaraRadera