söndag 8 januari 2023

Vårmodet

 Jag har kollat in vårmodet. Inte för att det är viktigt att följa modet utan mer som en inspirationskälla. Mycket av det som presenteras på modeshowerna får man väl inte riktigt se på gatorna eller i kontorsrummen. Det är lite synd, tycker jag. Tänk så roligt det hade varit!

Många bra trender fortsätter även till våren. Här nedan syns lite exempel på stora klänningar, volanger, spets och skira tyger. Modernt är också korsettliknande överdelar, gärna utanpå något annat.

Stora ärmar fortsätter också vara en trend. Bra, tycker jag. För även om man inte vill följa modet så påverkar det vad som alls är rimligt att ta på sig. För några år sen hade det varit väldigt underligt att gå runt i en enorm tältklänning med volanger och jätteärmar. Nu går det bra!
Nedan syns även några käcka tips på lösa ärmar man kan ta på sig om ens plagg är ärmlöst eller kortärmat. Man ser också en trend som inte är för mig, men kanske inspirerar någon annan: jätte-jätte-jätteslitna jeans.


 Vad gäller färger och mönster finns det en hel del att välja på: allt från vitt/svart/grått/beige till färglatt med olika mönstrade tyger ihop. Breda ränder kan man ha. Det finns en hel del i gult, orange och limegrönt.
Här nedan finns lite fler tips: Klänning med hög-låg fåll. Ballongklänning, kanske med liv i nättyg. På den svarta ballongklänningen syns en annan trend: Skärp över bröstet, något som både män och kvinnor kan ta fasta på och införliva i sin klädstil.


Det var allt för detta inlägg, men det kommer fler modetips att inspireras av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar